حضور کلر آزاد یا سایر مواد اکسید کننده قوی در آب خوراک RO با غشا پلی آمید سبب تخریب یکنواخت این نوع غشا می گردد.البته عموما مواد اکسید کننده موجود در آب خوراک بیشترین تخریب را روی اولین المنت هر مدول انجام می دهند. در اغلب سیستم های RO با غشا پلی آمید حتما با تزریق مواد احیا کننده، ماده اکسید کننده موجود در آب خوراک بیشترین تخریب را روی اولین المنت هر مدول انجام می دهند.
ادامه مطلب را می توانید در حمله مواد اکسید کننده به ممبرین های RO بخوانید.
طرز تهیه و کاربردهای آب دیونیزه
استفاده از فناوری غشایی اولترافیلتراسیون به منظور تصفیه آب و پساب
تشکیل رسوب و پاکسازی آن در سیستم های تقطیر آب